[English][Polski]
logo

View Thread

Print Thread
Frajerskie zachowanie
GeForce
Witam, dostalem dzisiaj kicka na mapie Policjanci i Zlodzieje by Zordon ktora jest mapa typu shooter , powod strzelanie do swoich przez Lucka . Moim zdaniem to zwykle frajerskie i prostackie zagranie a dlaczego ? bo jezeli ta mapa jest typu shooter to i tak trzeba kazdego wystrzelac by mapa sie skonczyla wiec zrobilem to co nalezy

ps pisze o tym tylko i wylacznie dlatego zeby pokazac frajerstwo. Myslalem ze jak Szrek odszedl to sie skonczy ale widze inni ida w jego strone .
GeForce attached the following image:
cwel2.jpg

SpeedDemonZ
Jeżeli są shootery typu policja vs złodzieje no to nie zabija sie swoich więc w sumie to należał się kick. Sorki Gef ale taka prawda ;/
mtatoxic.tk/server/stats_img.php/1/8846.gif
---------------------------------------------
PSN ID : XotreX
Steam ID: XotreX
SpeedDemon|PL
Vv|SpeedDemonZ

GeForce
moim zdaniem kick to za duzo wystarczylo powiedziec nie rob tak nastepnym razem i tyle. Gram dluzej niz ten kawalek gowna zyje wiec pierdole tego napinacza

SpeedDemonZ
No ja też bym najpierw powiedział a nie od razu kick ;d
SpeedDemon|PL
Vv|SpeedDemonZ

Abazur
ban na wieki za take cuś !

Karton
GeForce napisał(a):

Witam, dostalem dzisiaj kicka na mapie Policjanci i Zlodzieje by Zordon ktora jest mapa typu shooter , powod strzelanie do swoich przez Lucka . Moim zdaniem to zwykle frajerskie i prostackie zagranie a dlaczego ? bo jezeli ta mapa jest typu shooter to i tak trzeba kazdego wystrzelac by mapa sie skonczyla wiec zrobilem to co nalezy

ps pisze o tym tylko i wylacznie dlatego zeby pokazac frajerstwo. Myslalem ze jak Szrek odszedl to sie skonczy ale widze inni ida w jego strone .

Wybacz gef, lubię Cię ale to w tym momencie to Ty trochę zachowujesz się niczym szrek. Odjebałeś i lecisz na skargę że jakim prawem, że frajer, bo ty grasz tu dłużej i należą ci się super przywileje.
Fakt, brakuje skryptu pod mapy typu shooter że możemy zabijać tylko przeciwników a nie swoich, ale na tej mapie ty masz polować na uciekającego złodzieja a nie swoją drużynę.
Skoro grasz dłużej to raczej powinieneś to rozumieć...

SpeedDemonZ
To nie jest skarga Karton ;d
SpeedDemon|PL
Vv|SpeedDemonZ

GeForce
Widze Papiez ze tez Jestes jakis ograniczony albo po prostu zjebany genetycznie . Mam to w chuju ze dostalem kicka to zadna skarga chodzi i sam fakt ze po chuj kogos kickowac jak wystarczylo podejsc na luzie i powiedz chuj nastepnym razem tak nie rob czy ja wymagam zbyt duzo ?

Połączony z 02 grudzień 2017 19:37:27:
To tak samo jakbym Cie skickowal bo wjechales w beczki kiedy jechalem, no kurwa mac bez frajerskich spin
Edited by GeForce on 02-12-2017 20:37

Karton
GeForce napisał(a):

Widze Papiez ze tez Jestes jakis ograniczony albo po prostu zjebany genetycznie . Mam to w chuju ze dostalem kicka to zadna skarga chodzi i sam fakt ze po chuj kogos kickowac jak wystarczylo podejsc na luzie i powiedz chuj nastepnym razem tak nie rob czy ja wymagam zbyt duzo ?

Primo - Sam podkreśliłeś że grasz tu masę czasu, to chyba powinno być zrozumiałe dla Ciebie że w shooterze zatytułowanym "policjanci I złodzieje" w którym złodziej w infku jest losowany z automatu i gonisz go, próbujesz zabić jego a nie swoją drużynę?
Duo - To po co wbijasz na forum i płaczesz o to? Jakby nie można było się dogadać z Luckiem na pw? xD
Tres - Nie rozumiem, po chuj mnie wyzywasz...

GeForce
Nie placze mowie tylko ze to byla frajerska rozgrywka i tyle nic wiecej nie chce . Wiec dziwko nic mi nie wmawiaj

Karton
GeForce napisał(a):

To tak samo jakbym Cie skickowal bo wjechales w beczki kiedy jechalem, no kurwa mac bez frajerskich spin

To nie jest to samo, słowem nie wspomniałeś w temacie że wjechał ci pod linię strzału więc wynika z niego że to Ty strzeliłeś celowo do swojego. Co innego jak sam ci wjechał pod rakietę...

GeForce
ziomek to tylko gra wiec kurwa zmien majty albo zamowie Ci wywrotke pampersow Smile

Oconner
Ja bym zrobił to samo co Lucek, no sorry ale jako doświadczony gracz powinienieś wiedzieć o co chodzi w tej mapie. W tej sytuacji zachowałeś się jak typowy random

rafalh
i.ytimg.com/vi/Dm03f7IEwIA/maxresdefault.jpg
mtatoxic.tk/server/stats_img.php/39698.gif

http://rafalh.ovh.org/
Karton

no i pozamiatane Pfft

Jump to Forum: