[English][Polski]
logo

View Thread

Print Thread
Olej, mina, piorun itd.
SpeedDemonZ
Ta bo za mało jest granych DM i niech będą grane only DM bo nigdy za mało DM tak rzadko widzę DM ah te DM x)
Motyw z większą ilością żeby dla vipa to dobry motyw jak np te nowe światła tylko dla vipa. Można walnąć że np dostaje się 100 tysięcy za pełną godzinę gry na serwerze od momentu zalogowania. Na PYLu było podobnie i się fajnie sprawdzało.

mtatoxic.tk/server/stats_img.php/1/8846.gif
---------------------------------------------
PSN ID : XotreX
Steam ID: XotreX
SpeedDemon|PL
Vv|SpeedDemonZ

rafalh
Ale po co im kasa w grze jak zablokowaliśmy oleje itp? Moim zdaniem to kiepski motyw obecnie. Chyba że by wszystko podrożało.
mtatoxic.tk/server/stats_img.php/39698.gif

http://rafalh.ovh.org/
Karton
rafalh napisał(a):

Ale po co im kasa w grze jak zablokowaliśmy oleje itp? Moim zdaniem to kiepski motyw obecnie. Chyba że by wszystko podrożało.

Może podrożeć, będzie się trudniej grać wtedy to może i mniej się nudzić. W końcu jakaś motywacja do zarabiania. Kasa byłaby na zakupy kolorów, świateł itd. itp. to by zachęcało do gry żeby zarabiać jakoś
Wpadłem jeszcze na pomysł rodem z DDC - skiny na samochody, za kasę.

Ta bo za mało jest granych DM i niech będą grane only DM bo nigdy za mało DM tak rzadko widzę DM ah te DM x)
Motyw z większą ilością żeby dla vipa to dobry motyw jak np te nowe światła tylko dla vipa. Można walnąć że np dostaje się 100 tysięcy za pełną godzinę gry na serwerze od momentu zalogowania. Na PYLu było podobnie i się fajnie sprawdzało.

to DM podałem jako przykład, chodziło mi o to żeby VIPa nie obejmowało ograniczenie gatunku map, że może kupić dowolną podczas gdy inni mogą kupić tylko określoną.

SpeedDemonZ
Wiem że podałeś jako przykład ale taka jest prawda że tak jak teraz non stop grają DMy tak by grali kurwa TYLKO DMy. xD Wtedy to ja podziękuję za ten serwer chyba i pójdę gdzie indziej lol
SpeedDemon|PL
Vv|SpeedDemonZ

Karton
SpeedDemonZ napisał(a):

Wiem że podałeś jako przykład ale taka jest prawda że tak jak teraz non stop grają DMy tak by grali kurwa TYLKO DMy. xD Wtedy to ja podziękuję za ten serwer chyba i pójdę gdzie indziej lol

Masz SModa, zawsze możesz sobie setnąć serię jakichś DD

SpeedDemonZ
Ta a potem hur dur nadużywanie moda hur dur skarga hur dur. Dawno przestałem sobie setać mapy przy graczach ;d
SpeedDemon|PL
Vv|SpeedDemonZ

Wexter
:c
mtatoxic.tk/server/stats_img.php/STYLE_ID=1/50546.gif

Jump to Forum: